Παπαντάλιας Στέλιος
τηλ 6
932 800583

 

ΕΠΟΞΥ ΔΑΠΕΔΑ δύο συστατικών (α+β)

 

  Η πλέον αποδεκτή και σε πολλές περιπτώσεις επιβαλλόμενη πρακτική είναι ότι για δάπεδα αποθηκευτικών βιομηχανικών και πολλών άλλων χώρων πρέπει να χρησιμοποιούνται  ΕΠΟΞΥ ΔΑΠΕΔΑ δύο συστατικών (α+β) .

  Υλικό υψηλής ποιότητας, με πολύ καλή πρόσφυση, ουδέτερο, με μεγάλες χημικές και μηχανικές αντοχές, αδιάβροχο μονολιθικό, με εύκολη συντήρηση επισκευή καθαρισμό κατάλληλο και για χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος.

  Εφαρμόζεται σε δάπεδα από σκυρόδεμα, ξύλο, μέταλλο αλλά και σε σοβά. Η επιφάνεια που δίνει είναι λεία η και  αντιολισθηρή με την προσθήκη χαλαζία και το πάχος από 0,2 μέχρι 10 χιλιοστά.

  Χρησιμοποιείται σε ελαιοτριβεία, μεταφορικές εταιρίες, τυροκομεία, γεωργικές βομηχανικές αποθήκες, συνεργεία αυτ/των, εταιρίες τροφίμων ποτών καλλυντικών φαρμάκων κα.

ΒΑΦΕΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ

  Βαφές με ειδική σύνθεση πολυουρεθάνης κατάλληλη για όλες τις επιφάνειες και για δάπεδα. Δίνουν ζωή, αντοχή και νέα εμφάνιση στα παλαιά και φθαρμένα δάπεδα. Καταπολεμούν την σκόνη, μονώνουν, αντέχουν στα οξέα λίπη άλατα, στις καιρικές συνθήκες και στην τριβή.

Σε πολλές αποχρώσεις (RAL) και πολύ μικρό κόστος κατασκευής.

 

 

 

 

 

 

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες προϊόντων όπως

BAYER - TEMNON - THRAKON - THEDIAN - VIODOM - ALPHA CHROM  - ISOPLAM - ALCITEX

ISOMAT
 - SIKA - ESHA DOW KERAKOLL NEOTEX - MAPEI - BAUMIT - 
CERESIT κα.


Να ζητάτε πάντα τεχνικές περιγραφές και πιστοποιητικά για υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στο έργο σας.

 

 

Παπαντάλιας Στέλιος
τηλ 6
932 800583